MOPAN Suceava

Ozzy Osbourne a pus capăt zvonurilor apărute recent în presa de peste ocean, potrivit cărora el şi soţia sa – cu care are un mariaj de 31 de ani – ar divorţa pentru că nu mai poartă niciunul verigheta pe deget şi pentru că Sharon ar fi fost văzută mutându-se într-o casă nouă, declarând că acest lucru nu se va întâmpla, informează contactmusic.com.

Oricum, rocker-ul în vârstă de 64 de ani a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru a lămuri lucrurile şi, deasemenea, pentru a-şi cere scuze de la familie şi de la colegii săi din Black Sabbath pentru comportamentul său ‘nebunesc’ din ultima vreme.

Ozzy a scris, potrivit sursei citate: „În ultimul an şi jumătate am băut excesiv şi am luat droguri. A fost o perioadă neagră pentru mine; m-am comportat ca un nesimţit cu persoanele pe care le iubesc cel mai mult, familia mea. Oricum, sunt fericit să vă anunţ că de 44 de zile nu am mai consumat nimic. Şi ca să lămuresc ceva, eu şi Sharon nu divorţăm. Doar încerc să devin un om mai bun. Aş vrea să-mi cer iertare de la Sharon, de la familia mea, de la prieteni şi de la colegii mei de trupă, pentru comportamentul meu nebunesc din ultima perioadă … şi fanilor mei. Dumnezeu să vă binecuvinteze, Ozzy.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava