Concert pascal
MOPAN Suceava

Ozzy Osbourne a declarat, din nou, că ‘No More Tours 2’ (nr. ‘Gata cu turneele 2’) nu înseamnă că va renunța la turnee, informează contactmusic.com.

Rocker-ul de 70 de ani nu are de gând să renunțe prea repede la turnee, deși a dat de înțeles în ultima perioadă că fanii asistă la ultimele sale concerte. „Oamenii au înțeles greșit totul. Turneul ar fi trebuit să se numească ‘Ozzy Osbourne o lasă puțin mai moale’.”, a spus muzicianul, potrivit ContactMusic.

Nu se retrage din lumina reflectoarelor, însă, starul a spus că nu va mai face show-urile în modul în care le făcea cândva, pentru că a îmbătrânit. „Ceea ce fac de fapt – nu voi mai pleca în turenu pe 1 ianuarie și mă voi întoarce pe 31 decembrie. Voi continua să merg în turnee, dar nu la fel cum am făcut-o în ultimii 50 de ani. Ceea ce vreau să spun este că am nepoți acum și că am 70 de ani și nu vreau să fiu găsit mort într-o cameră de hotel pe undeva. O voi lăsa puțin mai moale și voi susține niște show-uri în Vegas… dar nu mă voi opri vreodată.”, a adăugat Ozzy, conform sursei citate.

În octombrie, Ozzy Osbourne a anunţat că anulează restul turneului său nord-american ‘No More Tours 2’ din cauza unei infecţii la mâna dreaptă. El se va reîntoarce pe scenă, pentru restul concertelor din cadrul turneului, în 2019.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava