MOPAN Suceava

Vorbind în unei ieșiri cu prietenii despre relația pe care a avut-o cu actrița Camron Diaz, cântărețul P. Diddy a spus că „dacă ar putea da timpul înapoi, lucrurile ar sta altfel acum!”.

P. Diddy, pe numele lui real Sean Combs, se bucură de o carieră de succesc în lumea muzicii hip-hop, a avut mereu femei frumoase în jurul său, însă are un mare regret – că a încheiat relația pe care a avut-o cu Cameron Diaz, potrivit cpntactmusic.com.

Diddy, care s-a iubit în trecut și cu Jennifer Lopez, timp de trei ani, nu a putut să nu aducă vorba de frumoasa actriță în timpul unei întâlniri cu prietenii, spunând despre aceasta că este „cea mai sexi fată din lume”, conform revistei Us Weekly.

Un apropiat al artistului a dezvăluit: „Se afla la cină cu prietenii lui și dintr-o dată subiectul de discuție a fost relația pe care o are Cameron cu Benji Madden. El (Diddy) a spus: ‘Dacă aș putea da timpul înapoi, lucrurile ar sta altfel acum!’. Apoi a continuat să o laude: ‘Este cea mai sexi fată din lume!’.”

P. Diddy și Cameron Diaz au avut o relație amoroasă în 2008, dar au fost văzuți destul de apropiați unul de celălalt și în 2012, la gala CAA.
Aceeași sursă a spus despre întâlnirea din 2012 a celor doi, potrivit Us Weekly: „Părul îi era ciufului, machiajul puțin întins, și-au făcut de cap în fața tuturor. Ea se comporta precum o adolescentă.”

Relația celor două vedete nu s-a transformat niciodată în ceva serios.
De-a lungul timpului, Diaz s-a iubit, la rândul ei, cu o serie de celebrități, printre care Justin Timberlake, Jared Leto și Matt Dillon. Acum, actrița în vârstă de 42 de ani are o relație cu rockerul Benji Madden, care face parte din trupa Good Charlotte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava