Subprefectul județului Suceava, Florin Sinescu, a participat astăzi, 11 mai 2022, la acțiunea de monitorizare a implementării programului POAD – Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate la nivelul judeţului Suceava, fiind prezent în  comunele Satu Mare și Dornești.

„Instituția Prefectului – județul Suceava coordonează toate acțiunile întreprinse în derularea POAD, astfel încât să fie asigurată respectarea unitară a prevederilor OUG nr.84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate. Adresăm rugămintea beneficiarilor eligibili să se prezinte la sediul unităților administrativ-teritoriale de care aparțin, pentru a ridica pachetele cu alimente care se distribuie în această tranșă (nr.IV) a programului. Totodată, reprezentanții primăriilor nominalizați în grupul de lucru pentru derularea acestui program în judeţul Suceava, trebuie să aibă în vedere respectarea calendarului de distribuție așa cum a fost prevăzut în ordinul prefectului județului Suceava”, a declarat Florin Sinescu.

El a spus că distribuirea pachetelor cu produse alimentare către persoanele înscrise pe listele iniţiale, care sunt elaborate şi asumate de primar sau de reprezentantul acestuia, se realizează până la data de 25 mai 2022, iar distribuirea eventualelor stocuri rămase după această primă etapă, se va face către persoanele înscrise pe listele suplimentare, până cel mai târziu la data de 9 iunie 2022.

Florin Sinescu a mai precizat că în județul Suceava au fost distrubuite până la această dată un număr de 45.100 dintr-un total de 60.992 pachete cu ajutoare alimentare în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020 (POAD), finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava