MOPAN Suceava
Galerie foto7 poze în acest set

Interes mare pentru petrecerea vacanţei de Paşti în Bucovina. Şeful Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică, Dan Burgheaua, a declarat că la Târgul de Turism al României, care a fost organizat în perioada 14-17 martie la Romexpo Bucureşti, foarte mulţi dintre cei care au vizitat standul judeţului Suceava au fost interesaţi de parchetele turistice pentru sărbătorile Pascale. Este de aşteptat ca parte dintre aceştia să opteze pentru Bucovina ca destinaţie turistică de Paşti. La ediţia de primăvară a Târgului de Turism de la Bucureşti judeţul Suceava a deţinut un stand în suprafaţă de 36 de metri pătraţi delegaţia suceveană fiind compusă din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi ai asociaţiilor de turism.

« Standul expoziţional a fost amenajat sub forma unui interior de casă tradiţională cu cuptor, ladă de zestre, blidar, laiţă, alături de elemente specifice interiorului de biserică şi roll-up-uri care aveau ca teme Paşele în Bucovina şi Tipurile de turism din Bucovina. În standul Bucovinei a fost prezent şi meşterul popular Florin Bejinaru care a oferit publicului vizitator demonstraţii de pictat ouă şi icoane. Delegaţia noastră a oferit informaţii turistice referitoare la obiectivele şi atracţiile turistice din judeţ, la evenimentele anuale organizate de Consiliul Judeţean, la infrastructura turistică, de transport, cazare, agrement şi de tratament, la tipurile de turism practicate în judeţ, ofertele pentru sărbătorile pascale. Am distribuit materiale de promovare turistică respectiv hărţi, programul Paştele în Bucovina 2013, broşuri de prezentare a Bucovinei, a principalelor evenimente organizate la nivel de judeţ pe parcursul unui an calendaristic, broşuri de promovare a meşteşugurilor tradiţionale din Bucovin, pliante de promovare a unităţilor de cazare din judeţ », a spus Burgheaua.

Burgheaua a precizat că standul judeţului a fost realizat în colaborare cu Muzeul Bucovinei şi că toate cheltuielile de participare la Târg au fost acoperite de Consiliul Judeţean. La această ediţie a Târgului de Turism Bucureşti au fost prezenţi peste 30.000 de vizitatori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava