Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Judeţean vrea să scoată din funcţiune în vederea casării şi valorificării mai multe bunuri imobile de la fosta Unitate Militară din Păltinoasa pe care o are în administrare. Este vorba de un padoc pentru câini, o cocină de porci, un punct deblocare muniţie şi o remiză auto în valoare totală de 1.925,76 de lei.

Comisia de inventariere a stabilit că bunurile imobile şi-au îndeplinit durata normală de funcţionare iar în prezent au un grad ridicat de deteriorare, sunt parţial autodemolate şi nu mai pot primi o altă destinaţie sau utilizare. Bunurile respective vor fi vândute la valoarea lor de inventar.

Cea mai valoroasă este cocina de porci o construcţie din lemn şi ţiglă cu o suprafaţă de 61 de metri pătraţi pusă în funcţiune în 1989 care face 1.919,36 de lei. Remiza auto o construcţie uşoară cu pereţi din scândură şi acoperiş din azbociment care datează din 1960 costă 4,9 lei.

Padocul pentru câini construit în 1960 din scânduri şi carton pe fundaţie din piatră în suprafaţă de 31 de metri pătraţi valorează 80 de bani iar punctul deblocare muniţie construit în 1981 tot din scânduri şi carton în suprafaţă de 60 de metri pătraţi valorează 70 de bani.

Sumele rezultate din valorificarea acestor bunuri se vor face venituri la bugetul propriu al judeţului Suceava. Pentru a putea fi valorificate bunurile imobile vor fi trecute din domeniul public al judeţului în domeniul privat al acestuia. În acest sens a fost iniţiat un proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean care va fi supus aprobării deliberativului judeţean în şedinţa ordinară de vineri, 30 martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava