• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ploile torenţiale căzute, azi-noapte, pe raza Sucevei, au provocat pagube în cartierele Iţcani şi Burdujeni. Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, plutonierul major Alin Găleată, a afirmat că pe străzile Alexandru Ioan Ghica şi Liliacului, din Iţcani, pompierii au intervenit cu motopompele pentru evacuarea apei din şase gospodării. El a spus că au fost inundate garajele, demisolurile locuinţelor şi curţile. Alin Găleată a adăugat că, pe strada Rîndunicii din Burdujeni, pompierii au acţionat pentru scoaterea apei din subsolul unei scări de bloc, iar pe strada Eroilor din acelaşi cartier, au tăiat un arbore care căzuse pe un autoturism. Maşina a fost avariată în proporţie de 15%. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că se va face o evaluare a pagubelor, iar cei afectaţi de vremea rea vor primi despăgubiri de la bugetul local. Azi-noapte, a fost inundată şi parcarea din faţa Gării Burdujeni. Zona a fost curătaţă de echipa de intervenţii speciale din cadrul Primăriei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava