• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Palatul Copiilor Suceava dă startul înscrierilor! Copiii interesaţi să participe la activităţile desfăşurate în cadrul cercurilor artistice, ştiinţifice şi tehnice, se pot înscrie la cursuri în zilele de 12 și 13 septembrie. „Odată cu prima zi de înscrieri, vom demara și o campanie prin școli, prin care vom anunța elevii că ne reluăm activitatea și le vom prezenta cercurile la care se pot înscrie. Deschiderea oficială a activității la Palatul Copiilor Suceava se va face în data de 21 septembrie, ocazie cu care vor fi premiați și copiii care au făcut performanță în decursul anului trecut, dar și cei foarte conștiincioși, care au desfășurat o activitate deosebită și au avut o frecvență bună la cerc”, a declarat Biatrice Choleva, directorul Palatului Copiilor Suceava. Instituţia oferă cursuri de: Artă textilă – Atelierul fanteziei, Artă decorativă – Tapiserie, Astronomie, Automodele, Cenaclu literar, Club SF, Confecţii – design vestimentar, construcţii electronice – robotică, Dans clasic, Dans modern, Dans sportiv, Desen, Informatică, Inventică, Jurnalism, Karting – educaţie rutieră, Cultură şi civilizaţie engleză, Muzică uşoară, Muzică populară, Navomodele, Operare şi programare pe calculator, Origami, Radioclub, Redacţie presă, Radio-Tv, Şah, Teatru – gimnaziu, Tir sportiv. Pentru înscriere trebuie completat un formular în care sunt trecute datele de contact ale copilului, precum şi acordul părinţilor de a-şi înscrie copilul la unul din cercurile Palatului. Toate cursurile sunt gratuite. Palatul Copiilor îşi reia activitatea luni, 16 septembrie 2013, odată cu începerea noului an şcolar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava