Concert pascal
MOPAN Suceava

BBC Knowledge va difuza începând de luni, 22 septembrie, de la ora 23:00, seria documentară Pământul supradimensionat în care sunt prezentate cele mai ambițioase proiecte de inginerie din lume, surprinzând puterea ingeniozității umane.
Pământul supradimensionat spune o poveste dramatică, o poveste despre cum oamenii au remodelat lumea în care trăim. Ultimele generații au schimbat fața pământului într-o manieră uimitoare, aproape de neimaginat. Au pătruns în adâncurile pământului construind catedrale subterane pentru a ține forțele naturii sub control, au transformat mediul înconjurător cu o viteză impresionantă și au cucerit cerul pe care acum îl putem numi acasă.
De la Burj Khalifa din Dubai – cea mai mare construcție de pe planetă și până la unul dintre cele mai lungi poduri suspendate din China sau până la cea mai mare întindere de sere care acoperă sute de kilometri din sudul Spaniei, cele trei episode ale documentarului urmăresc impactul uman pe întreg globul pământesc.
Imaginile din satelit la cea mai mare rezolutie conturează o nouă perspectivă asupra lumii, urmărind progresul unora dintre cele mai impresionante proiecte de construcții. Imaginile de la sol dezvăluie povestea tentativelor acelor oameni pentru care nimic nu este imposibil și ale căror vieți s-au schimbat odată cu transformarea întregii lumi.
Seria documentară Pământul supradimensionat  prezintă și analizează realizările care stau la baza transformărilor suferite de planetă. Pământul supradimensionat este o poveste plină de inspirație a unei generații care îmbrățișează schimbarea, povestea unei lumi construite de om.

Pământul supradimensionat – Povestea unei lumi construite de om, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava