MOPAN Suceava

Pamela Anderson susţine că băiatul ei în vârstă de 22 de ani, Brandon, se comportă mai matur decât fostul ei soţ, Tommy Lee.

Toboşarul trupei Mötley Crüe, în vârstă de 55 de ani, a ajuns în atenţia tuturor, anul acesta, după ce a susţinut că băiatul pe care îl are cu frumoasa blondă, Brandon, l-a atacat în casa sa din Calabasas, California. Băiatul nu a fost acuzat de nimic, după ce bărbatul a spus că cearta lor a fost cauzată de consumul constant de alcool, iar fosta lui soţie – cu care a fost căsătorit din 1995 până în 1998 şi cu care mai are un băiat, Dylan, în vârstă de 20 ani – crede că ar trebui să se maturizeze.

Pamela a spus, într-un interviu pentru Entertainment Tonight, conform contactmusic.com: „Amândoi sunt adulţi. Poate Brandon e mai matur.”

Când s-a aflat pentru prima dată de altercaţie, vedeta ‘Baywatch’ a declarat că fostul ei soţ „şi-a pierdut controlul şi nu s-a comportat ca un tată”, însă, după această reacţie, a decis să se distanţeze de situaţie şi să îi lase pe Brandon şi pe Tommy să rezolve totul în spatele uşilor închise. „Este între ei. Doresc binele tuturor, dar, ştii, cu toţii ne maturizăm şi învăţăm, iar asta este parte din proces… Nu e ceva bun, dar, după cum am mai spus, ţine de trecut.”, a explicat Pamela Anderson, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava