Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Pamela Anderson a mărturisit într-un interviu recent că este deschisă ideii de a-și găsi din nou dragostea, la un an după destrămarea celui de-al patrulea mariaj al ei. Copiii starletei din ‘Baywatch’ au crescut acum și își pun în ordine propria viață, astfel că Pamela simte din nou nevoia unui partener de viață.

Vedeta în vârstă de 48 de ani a spus într-un interviu pentru People, potrivit contactmusic.com: „Mă simt singură, pentru că băieții mei au crescut. Cred că o mulțime de femei de vârsta mea trec prin asta, copiii pleacă la facultate, sau se mută… așa că, mulțumim lui Dumnezeu pentru animalele de companie.”

Pamela este îngrijorată că nu va mai găsi niciodată un iubit pe termen lung. Ea a mărturisit, coform sursei citate: „Am fost căsătorită de trei ori și mi-ar plăcea să am un iubit din nou, dar nu știu dacă viitorul îmi va rezerva asta. Cred că privesc foarte mult în urmă și cred că îmi doresc cu adevărat să fiu cu cineva, dar sunt foarte pretențioasă acum și trebuie să mă gândesc mult înainte de a face vreun pas. Cu cine sunt dispusă să fiu, unde va duce relația…”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava