Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu două luni în urmă, conducerea publicației pentru bărbați a anunțat că nu va mai publica poze cu femei dezbrăcate. Acum, șefii Palyboy au confirmat că Pamela Anderson va fi ultimul model care va apărea nud pe coperta celebrei reviste, informează contactmusic.com.

Vedeta a spus că a primit un telefon de la avocatul fondatorului Playboy, Hugh Hefner: „Avocatul mi-a spus: ‚Nu vrem pe altcineva. Vrei să pozezi pentru ultima copertă Playboy?’”, a povestit Pamela Anderson în timpul emisiunii Entertainment Tonight.

Unul dintre băieții vedetei în vâstă de 48 de ani a informat-o că revista va trece printr-o serie de schimbări și, după șocul inițial, a mărturisit că înțelege editorii au decis să meragă înspre o altă direcție.

Pamela Anderson a spus: „Nu-mi venea să cred. Dar, apoi, m-am gândit că, probabil, este un lucru bun. Este greu să concurezi cu Internetul. Și, vecina de vis-a-vis nu mai există. Își face selfie-uri sub fustă, știi, nu mai există acel mister. Nu mai există acel șarm, acea incocență.”

La început, Pamela a ezitat în legătură cu participarea la ședința foto, pentru că băieții ei s-au confruntat cu diferite neplăceri din pricina pozelor pe care ea le-a făcut în trecut, așa că s-a sfătuit cu ei dacă să accepte propunerea sau nu.

„Le-am spus: ‚Hef tocmai a sunat și mi-a propus să apar pentru ultima dată pe coperta revistei Palyboy’. Brandon (18 ani) mi-a spus: ‚Mamă, trebuie să o faci. Suntem mari de acum, nu ne mai este rușine cu tine. Știi, credem că ești minunată.

’ A fost foarte entuziasmat. Apoi l-am întrebat și pe Dylan (17 ani), iar el mi-a spus: ‚Mamă, știi că ai făcut de toate.’ Nu știu ce să spun, dar ei sunt foarte bucuroși pentru mine, iar eu sunt foarte entuziasmată.”, a adăugat Pamela Anderson.

Numărul din Ianuarie/Februarie al revistei Palyboy, cu Pamela Anderson pe copertă, va apărea pe 11 decembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava