Concert pascal
MOPAN Suceava

Pamela Anderson s-a alăturat distribuției filmului ‘Baywatch’, o adaptare după serialul de televiziune cu același nume, informează contactmusic.com.

Actriţa în vârstă de 48 de ani va juca alături de David Hasselhoff, unul dintre actorii principali ai serialului Baywatch, care a fost lansat în 1989, dar și de nou-veniții Dwayne Johnson, Zac Efron și Kelly Rohrbach.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el și Pamela alături de care a scris: „Nu am putea face acest film fără tine. Bine ai venit acasă.”

Regizat de Seth Gordon, re-make-ul, care este programat să fie lansat pe 19 mai 2017, va prezenta o nouă generație de salvamari și a fost descris ca fiind „tăios, savuros și incredibil de amuzant”.

Serialul ‘Baywatch’ a avut 242 de episoade, rulând din 1989 până în 2001. Scenele filmate cu încetinitorul şi oamenii cu siluete statuare ce defilează în costume de baie roşu aprins au consacrat show-ul, care le-a oferit totodată actriţelor Pamela Anderson, Yasmine Bleeth şi Carmen Electra şansa de a se afirma şi de a-şi construi o carieră fulminantă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava