• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Diva Loredana Groza continuă să șocheze pe Facebook și pe Instagram, acolo unde se “vinde” cu cel puţin 20 de ani mai tânără. Pozele extreme de retuşate au început să îi înfurie pe fani, care nu contenesc să îi facă observaţie. Cele mai noi fotografii sunt, într-adevăr, şocante, notează click.ro.

Fosta jurată de la “Vocea României”, care va reveni curând la PRO TV cu emisiunea “Cântă acum cu mine”, pare imună la critici şi nu se opreşte din editarea pozelor. Pesemne pare îndrăgostită de filtre, de Photoshop, de toate aplicaţiile care te pot întineri şi cu 20 de ani, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/pana-unde-mers-loredana-ca-sa-si-faca-fata-ca-la-18-ani-afisezi-ceva-ireal-i-au-zis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava