Concert pascal
MOPAN Suceava

Epidemia ne-a schimbat viața în toate aspectele: sălile de sport închise și distanțarea socială  ne-au determinat să fim tentați să limităm practicarea exercițiilor fizice. Conform recomandărilor Asociației Americane a Inimii, adulții ar trebui să practice cel puțin 150 de minute de activitate fizică moderată săptămânal sau 75 de minute de activitate fizică intensă. Deși este nevoie de ceva efort și imaginație pentru a ne adapta și a crea noi rutine în ceea ce privește efortul fizic, beneficiul adus sănătății fizice și mentale este extrem de important.

Activitățile în aer liber: plimbările în jurul casei, drumețiile, plimbările cu bicicleta, treburile casnice, cum ar fi tunderea gazonului, lucrul în gradină (bineînțeles acolo unde există posibilitatea), spălarea mașinii, sunt modalități de a arde calorii și a ne menține în formă. În acest context, o companie ce activează pe piața produselor pentru amenajări exterioare (prefabricate din beton) promovează petrecerea timpului practicând sporturi în aer liber.

Elis Pavaje organizează evenimente sportive în care sunt implicați angajați și clienți, despre care Bianka Dobre, marketing manager Elis Pavaje, spune că: “Promovăm sporturi care se potrivesc cu profilul business-ului nostru,  sunt legate de petrecerea timpului în aer liber: ciclismul și golful. Pandemia a amplificat interesul pentru aceste sporturi pe care ne concentrăm de mai mulți ani. Sunt tot mai mulți oameni care practică ciclismul on-road sau off-road.   De asemenea, deși numărul terenurilor este încă restrâns, iar prețurile sunt descurajante pentru marea masă a populației, golful devine tot mai atractiv.  Așa cum în ultimii 15 ani schiul a evoluat de la un sport de lux la nivelul de sport de masă, ne așteptăm să crească și popularitatea și gradul de accesibilitate al acestui sport”.

Cupa Elis la golf este o competiție cu tradiție

Elis Pavaje și-a propus să crească popularitatea sportului “verde” pentru beneficiile pe care le are asupra oricărei persoane ce poate deveni potențial jucător de golf.  De 13 ani compania organizează în fiecare lună august, un turneu care se adresează jucătorilor de golf amatori. “Sunt pasionat de golf și din acest motiv a apărut competiția Cupa Elis. Practic însă de asemenea, pentru relaxare, și alte sporturi,  precum ski sau  ciclism. Spre deosebire de ciclism sau ski, care sunt sporturi individuale, golful este un sport social, care facilitează legăturile de business sau prietenie între participanți”, a menționat directorul general și co-proprietar Elis Pavaje, dl Emil Gota

În fiecare an, la turneul Cupa Elis participă angajați și colaboratori ai firmei, iar unii dintre ei au fost cuceriți deja de acest sport. Totul începe cu lecții de golf pe driving range (terenul special realizat pentru învățarea/ exersarea mișcărilor de lovire cu crosa) și continuă cu conștientizarea avantajelor pe care le aduce acest sport: petrecerea timpului în aer liber pe suprafețe largi și înverzite relaxează și înlătură anxietatea. Iar bonus: poate să lege și prietenii. Golful facilitează arderea caloriilor, menține sănătatea inimii și puterea de concentrare a minții.

Ziua firmei Elis Pavaje se aniversează cu o competiție de ciclism

Inițiativa este de dată relativ recentă, până acum au avut loc  doar două ediții ale cursei de ciclism, care au fost dedicate exclusiv angajaților. “În luna iunie serbăm aniversarea companiei și este o bună ocazie să ne întâlnim cu angajații din toate fabricile. Iar câteva ore în aer liber, într-o competiție de ciclism,  dincolo de faptul că înseamnă distracție și relaxare,  mai ascute un pic și spiritul de competitivitate. Deoarece întâlnirile a sute de persoane nu au fost permise, nu am mai organizat competiția în ultimii ani, sperăm însă că 2022 va aduce o normalizare în viață noastră. Până atunci, amatorii de ciclism din cadrul companiei se antrenează pe plan individual.  În perspectivă, planurile noastre legate de ciclism sunt mai mari, dar vom povești de toate, la timpul lor”. a declarat Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava