Concert pascal
MOPAN Suceava

Dispeceratul pompierilor militari a fost anunțat astăzi în jurul orei 17.00 despre faptul că se simte miros de fum într-un salon mai exact din camera de Resuscitare din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean  dfe Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Militarii s-au deplasat cu patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și B2).

”La fața locului, nu s-a identificat nicio sursă de fum. Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienți din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spațiul și instalațiile electrice și de oxigen, fără să fie identificate probleme. Pompierii au instruit personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, iar acesta va monitoriza îndeaproape zona respectivă, pentru a preîntânpina eventuale situații de urgență”, transmite ISU Suceava.

Panică la Spitalul Județean după ce s-a simțit miros de fum în camera de Resuscitare de la Urgențe. Cinci pacienți au fost evacuați din zona respectivă. Pompierii nu au identificat probleme, 6.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava