Concert pascal
MOPAN Suceava

În dimineața zilei de joi, lucrătorii Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că autoturismul în care se afla în calitate de pasager a fost avariat de cupa unui excavator, în timp ce se deplasa pe DJ 175 din comuna Izvoarele Sucevei.

Polițiștii au constatat că în timp ce un bărbat din comuna Moldova Sulița se deplasa cu mașina dinspre Izvoarele Sucevei spre Moldova – Sulița, împreună cu doi pasageri, la un moment dat au străbătut un sector de drum în lucru și au trecut pe lângă un autocamion care era oprit pe sensul opus de mers. În spatele acestuia se afla un excavator care și-a rotit brusc brațul acroșând colțul dreapta al autoturismului provocând o stare de panică în rândul ocupanților autoturismului, fără însă ca vreunul să sufere leziuni sau alte vătămări.

În urma verificărilor efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că o unitate economică

efectuează lucrări în partea carosabilă pe drumul județean 175, pe raza comunei/satului Izvoarele Sucevei fără a avea avizul Serviciului Rutier Suceava, motiv pentru care a fost sancționată pentru încălcarea dispozițiilor art 4, lin. (1) din H.G. 1391/2006, cu amendă în valoare de 50 puncte amendă, respectiv în cuantum de 7.250 lei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava