• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jandarmii montani de la posturile din Vatra Dornei şi Cîmpulung Moldovenesc au amplasat panouri de informare şi orientare a turiştilor în trei locaţii montane din judeţul Suceava. Inspectoratul de Jandarmi a informat că panourile au fost instalate la intrarea în Parcul Naţional Călimani -Gura Haiti şi la intrările în rezervaţia Pietrele Doamnei, dinspre Izvorul Alb şi Chiril. Conform Jandarmeriei Suceava, panourile sînt destinate orientării turiştilor aflaţi în trecere prin ariile naturale protejate şi promovării atracţiilor turistice semnificative ale acestor areale, concomitent cu informarea preventiv-educativă în scopul conservării şi protejării naturii.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Consolidarea capacităţilor Jandarmeriei Române”, cofinanţat prin Programul de Cooperare Elveţiano – Român, aflat în derulare de 3 ani. Proiectul are o valoare de aproximativ 1,9 milioane de franci elveţieni. Partea elveţiană contribuie cu 1,6 milioane de franci elveţieni, iar celelalte fonduri sînt asigurate de România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava