Muzeul Bucovinei

După succesul Prego, platforma cloud FamShop continuă automatizarea proceselor de e-commerce pentru noul brand Pantofii Melodia by Prego.
“Contextul post-pandemic ne-a făcut să regândim strategia de piață și să venim în întampinarea clienților cu noi produse price-friendly, din piele 100% naturală, manufacturate tot în fabrica noastră din București”, spun reprezentanții Prego.

Automatizarea proceselor de e-commerce este asigurata de FamShop

Prego a ales să automatizeze procesele e-commerce prin FamShop încă de la bun început, acum peste un an, când a lansat primul e-shop.
“N-am știut la ce să ne așteptăm, dar am avut mare încredere în baieții de la FamShop, iar strânsa noastră colaborare a avut rezultate excelente:
– 62% timp redus în procesarea comenzilor
– 0% manual work pentru documente contabile
– 100% automatizare în generare AWB-uri, notificări clienți, order tracking și generare facturi clienți”
A declarat Prego.

Parteneriatul

Prego este unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte din România, cu o tradiție de peste 30 ani. Atât în magazinele fizice din București, cât și pe prego.ro sau pe noul melodiashoes.ro, clienții găsesc o mare diversitate de produse de dama, de la sandale, până la cizme de vară, toate 100% piele naturală.

FamShop este un produs software lansat în 2016 cu capital 100% românesc și eficientizează fluxuri de lucru în e-commerce. În prezent, desfășoară o campanie de conștientizare a importanței automatizării în comerțul electronic și vine în ajutorul companiilor care doresc să lucreze eficient și să scaleze fără bătăi de cap, atât pe plan național cât și internațional.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava