Sarbatoarea Muntelui 2019

Pozează în familia fericită, însă Elena Merișoreanu (69 de ani) și soțul ei, Viorel, au fost la un pas de divorț, după ce solista l-a prins la începutul căsniciei cu o amantă. L-a iertat doar de dragul celor două fete ale lor, Raluca și Ella, potrivit click.ro.

Pare cea mai fericită femeie, a vorbit adesea la superlativ despre Viorel, bărbatul căruia i-a jurat credință în urmă cu 43 de ani, dar căsnicia lor a fost serios zgâlțâită în anii tinereții, când acesta a călcat strâmb. Totuși, Elena Merișoreanu a avut puterea să treacă peste această ”rătăcire” a partenerului de viață. ”Cine spune că nu a avut probleme în căsătorie, minte! Eu și soțul meu avem o relație frumoasă, dar au fost și probleme. M-a înșelat și m-am gândit la divorț. Atunci a intervenit mama, care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: ”Să destrami este foarte ușor, să contruiești este dificil”, a dezvăluit ea, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/par-cuplul-perfect-dar-adevarul-ar-fi-altul-picanterii-din-casnicia-elenei

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava