MOPAN Suceava

De Ziua Națională a Tineretului, Centrul Cultural „Petre Ţuţea” organizează a treia ediţie a paradei ecvestre, care va avea loc în centrul istoric al Municipiului Rădăuți.
Parada Ecvestră din Ținutul Rădăuților este organizată în parteneriat cu Clubul Ecvestru Felix Țopescu București – Filiala Rădăuți, Hanul Voievozilor, Clubul Sportiv Forest Ecvestru, Grajdurile Siminiuc și Grajdurile Domnești și se va desfășura în ziua de 2 mai a.c. în intervalul orar 13.00-14.00 pe următorul traseu: Mănăstirea Bogdana – str. Bogdan Vodă – giratoriu Piața Unirii – Casa Germană – Primăria – Mănăstirea Bogdana.
Rădăuțenii, şi nu numai, sunt așteptați să admire o parte dintre cele mai reprezentative exemplare cabaline din Ținutul Rădăuților – unul dintre simbolurile asociate valorilor bucovinenilor, dar și de ce nu, să descopere unul dintre brand-urile de oraș pe care viitoarea municipalitate să-l aprecieze la reala sa valoare, spre a-l fructifica ca pe un atu al dezvoltarii durabile a Municipiului Rădăuți.
Această a treia ediție este susținută de Velicea SADDLEMAKER Transilvania, Grup Mușatinii, Clinica NOVAOPTIC, Bucovina ElectroTOP, OLYMPUS, EVOLIO și Servicii Comunale Rădăuți.
Asistența medicală de urgență a cailor participanți la paradă este asigurată de Centrul Medical Veterinar SALVAȚI ANIMALELE din Rădăuți.

Parada Ecvestră din Ținutul Rădăuților a ajuns la a treia ediție, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava