MOPAN Suceava

La parada militară care va fi organizată de Ziua Naţională, pe 1 Decembrie 2014, în municipiul Suceava vor participa 300 de persoane, militari, poliţişti, pompieri, jandarmi, şi 32 echipamente cu tehnică aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă“Bucovina” al judeţului Suceava şi Direcţiei Judeţene de Informaţii Suceava.
Parada se va desfăşura luni, 1 Decembrie, începând cu ora 12.00, pe bulevardul Ana Ipătescu la biserica Sfânta Înviere, după care tehnica militară va fi expusă în faţa Palatului Administrativ.
„Ca un element de noutate la parada militară din acest an, avem două plutoane ale Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni care vor defila în ţinută istorică, din primul şi din cel de-al doilea Război Mondial. Invit sucevenii să participe într-un număr cât mai mare luni, la toate evenimentele care au fost pregătite pentru 1 Decembrie. Este o zi a unităţii naţionale, pe care trebuie să o sărbătorim împreună, aşa cum se cuvine”, a spusFlorin Sinescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava