Concert pascal
MOPAN Suceava

În apropierea municipiului Fălticeni ar urma să fier amenajat un parc industrial. Anunţul a fost făcut de către deputatul PSD, Eugen Uricec, care a spus că acest parc ar putea fi realizat odată cu lucrările de construcţie la şoseaua de centură a municipiului Fălticeni.

Uricec a precizat că acest proiect a fost preconizat a se realiza în perioada 2014 – 2020. El a declarat că 70% din proiectul pentru construcţia centurii municipiului Fălticeni ar urma să fie finanţat din fonduri europene, iar diferenţa va fi asigurată de Guvernul României, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

„Putem spune că a venit deja momentul ca el să fie atacat cu toate forţele, în sensul în care atât primăria Fălticeni, cât şi persoanele implicate în administraţia judeţeană, parlamentarii, să facă puţin lobby astfel încât acest proiect să intre pe făgaşul normal”, a spus deputatul PSD de Fălticeni. Eugen Uricec a adăugat că proiectul vizează construcţia unei şosele de centură a municipiului Fălticeni cu o lungime de 8,3 kilometri. Eugen Uricec a mai precizat că 60% din terenul pe care ar urma să fie construită şoseaua de centură este în proprietatea municipiului Fălticeni, diferenţa de 40% urmând să intre în programul de exproprieri. „Pe lângă traseul normal al centurii, acest proiect are şi câteva investiţii care creează locuri de muncă, o problemă primordială în zona Fălticeni. Şi nu este lipsită de importanţă şi ideea de a crea în jurul acestei centuri un parc industrial care să reprezinte practic toată zona Fălticeni”, a precizat Eugen Uricec.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava