Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul lider al PNL Suceava şi co-preşedinte al actualului PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardău, a mulţumit pentru încrederea acordată de conducerea centrală a partidului, subliniind că în noua sa funcţie îşi doreşte să aducă echilibru în activitatea liberalilor. „Îmi doresc să aduc echilibru în activitatea PNL, să ne implicăm mai mult în toate evenimente politice şi în activităţile noului PNL”, a spus Dumitru Pardău.

El a declarat că îşi doreşte să facă echipă cu cei din fostul PDL, obiectivul principal fiind câştigarea alegerilor locale din judeţul Suceava de anul viitor, respectiv obţinerea a cât mai multor mandate de primar pentru PNL, precum şi majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava. „Îmi dau seama ce responsabilitate implica această funcţie de preşedinte al fostului PNL Suceava, nu este uşor, dar speră că totul va fi în regulă. Îi cunosc foarte bine şi pe cei din fostul PDL, şi cu înţelepciune vom găsi soluţiile cele mai bune pentru a colabora şi pentru a câştiga alegerile. Şi de acum înainte nu mai vrem să fim subiect de discuţii şi scandaluri la nivel naţional”, a mai declarat noul lider liberal.

El a explicat că în noul Birou Permament Judeţean sunt reprezentanţi liberalii din toate zonele judeţului. Din primele informaţii din acest birou fac parte senatoarea Steliana Miron, deputatul Radu Surugiu, primarii din Câmpulung Moldovenesc, Siret şi Gura Humorului.

De precizat că având în vedere că Alexandru Băişanu este parlamentar, el va face parte din noul Biroul Permanent Judeţean, asta în situaţia în care va rămâne în continuare în partid. Dumitru Pardău se află la al treilea mandat de deputat, şi este membru al PNL din anul 2003.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava