Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL din colegiul Vatra Dornei, Dumitru Pardău, care candidează din partea USL pentru un nou mandat, a anunţat că în următorii patru ani îşi propune să finalizeze toate proiectele începute în localităţile colegiului pe care îl reprezintă în Parlament, şi să fie demarate noi investiţii în zona de munte. Dumitru Pardău a ţinut să precizeze că prin activitatea sa de parlamentar de până în prezent a demonstrat că a fost alături de cetăţenii din colegiul Vatra Dornei, subliniind că în ultimii patru ani a reuşit să-i sprijine pe primarii care au promovat proiecte pentru dezvoltare localităţilor pe care le conduc. Pardău a arătat că în ultimii patru ani de mandat, valoarea proiectelor şi investiţiilor realizate în localităţile colegiului Vatra Dornei se ridică la suma de aproximativ 36 de milioane de euro.

Deputatul Dumitru Pardău a făcut referire la reabilitarea spitalului şi a maternităţii din Vatra Dornei şi dotarea cu un lift pentru bolnavi, finanţarea primăriei Vatra Dornei pentru plata datoriilor, reabilitarea grădiniţelor „Scufiţa Roşie” şi „Alba ca Zăpada” din Vatra Dornei şi a Grupului Şcolar „Vasile Deac” finanţarea drumului Panaci – Bilbor (22 de kilometri), pe tronsonul Gura negrii – Drăgoiasa (8,6 milioane de euro), alimentări cu apă şi canalizare în Broşteni, Poiana, Stampei, Coşna, panaci, Ciocăneşti, Stulpicani, Ostra; reţele de alimentare cu apă şi staţie de eupurare în Iacobeni, Şaru Dornei; betonarea drumurilor comunale în Cârlibaba, Poiana Stampei, Şaru Dornei, Pojorâta, Coşna, Dorna Candrenilor, Moldoviţa, Dorna Arini, Ostra, construcţia unei baze sportive, a unui teren de sport şi parcuri de joacă pentru copii în Broşteni; precum şi sprijin pentru bisericile din localităţile Colegiului Vatra Dornei. La aceste proiecte se mai adaugă reţeaua de canalizare şi staţia de epurare din Dorna Candrenilor, modernizarea drumului Bursuc (Brodina de Sus – Moldova Suliţa), betonarea drumurilor comunale şi forestiere din Ciocăneşti (2,6 milioane de euro), modernizarea şcolii din Iacobeni, sprijin financiar pentru primăriile din colegiul nr. 9 Vatra Dornei, şi pentru toate localităţile calamitate la inundaţii, precum şi alocarea de resurse financiare pentru şcolile din Vatra Dornei, Broşteni, Dorna Arini, Izvoarele Sucevei şi Pojorâta.

„În toate proiectele cu care m-am identificat am urmărit bunăstarea în zona de munte şi nu culoarea politică a primarilor. Sunt proiecte care s-au realizat în toate localităţile Colegiului Vatra Dornei. Însă ca şi în viaţă, şi ca orice om, am şi realizări, dar şi neîmplniri. Important este ca locuitorii din zona de munte să înţeleagă faptul că m-am luptat pentru realizarea tuturor proiectele pe care primarii le-au avut pentru dezvoltarea comunităţilor. Iar tot ceea ce a făcut pentru localităţile din acest colegiu sunt realizări care se pot vedea şi care pot fi confirmate de primari şi de cetăţeni”, a declarat Dumitru Pardău.

Pardău: „Acum sunt mai motivat parcă mai mult decât oricând să dezvoltăm localităţile din colegiul nr. 9 Vatra Dornei”

Candidatul USL pentru un nou mandat de deputat în zona Dornelor, Dumitru Pardău, a mai declarat că pentru următorii patru ani vrea să contribuie la finalizarea tuturor proiectelor începute în localităţile colegiului, iar cu sprijinul conducerii Consiliului Judeţean să demareze noi investiţii. Dumitru Pardău a arătat că a intrat în această campanie electorală extrem de optimist, în primul rând pentru că face parte dintr-o echipă care vrea cu adevărat să sprijine localităţile din această zonă a judeţului. „Ceea ce am reuşit în câteva luni pentru Vatra Dornei în urma colaborării cu primarul Ilie Boncheş şi cu sprijinul total al preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, nu am reuşit ani la rând. Am avut un sprijin substanţial din partea actualului Guvern, prin alocarea a 15 miliarde de lei vechi, iar acum Vatra Dornei a mai primit 28 de miliarde de lei vechi de la Consiliul Judeţean”, a spus Pardău.

Deputatul PNL a arătat că pentru mandatul 2012 – 2016 îşi propune mai multe mandate, printre care finalizarea lucrărilor de modernizare la spitalul din Vatra Dornei, finalizarea drumului Panaci – Bilbor, prin modernizarea a încă 9 kilometri, modernizarea drumurilor Chiril – Rarău (comuna Crucea) şi Pojorâta – Izvoarele Sucevei, extinderea reţelei de canalizare şi staţie de epurare în Poiana Stampei, sprijinirea primăriei Vatra Dornei pentru asfaltarea străzilor din municipiu, anveloparea blocurilor din Vatra Dornei, Broşteni, Iacobeni, Ostra şi Crucea, construirea de locuinţe ANL în Vatra Dornei şi Iacobeni, betonarea drumului Vatra Dornei – Gheorghiţeni – Rusca, extinderea reţelei de canalizare şi reabilitarea drumurilor în Vatra Dornei şi Broşteni.

Dumitru Pardău a mai adăugat că pe lista sa de priorităţi se mai află şi construirea de săli de sport în Poiana Stampei şi Şaru Dornei, finalizarea extinderii reţelei de alimentare cu apă în Panaci, betonarea drumurilor comunale în Coşna, construcţia unui pod peste râul Moldova în comuna Pojorâta, construirea de cămine culturale în Moldoviţa, Izvoarele Sucevei şi Cârlibaba, reabilitarea căminului cultural şi finalizarea extinderii reţeli de alimentare cu apă în Ostra, reabilitarea drumurilor comunale din Breaza, extinderea reţelei de electrificare şi modernizarea iluminatului public în Izvoarele Sucevei, construcţia unui sediu noi pentru primăria din Ciocăneşti,  modernizarea pieţei agroalimentare din Vatra Dornei, reabilitarea căminului cultural şi achiziţionarea unui autogredere în Moldova Suliţa şi modernizarea drumurilor comunale din Stulpicani.

Nu în ultimul an, Dumitru Pardău a arătat că îşi propune să găsească sursele de finanţare pentru finalizarea lucrărilor de construcţie la Şcoala Generală nr. 4 şi la Liceul „Ion Luca” şi a lucrărilor de modernizare de la căminele „Scufiţa Roşie” şi „Alba ca Zăpada” din Vatra Dornei.

„În următorii patru ani vreau să închidem principalele proiecte pentru fiecare localitate, şi în acelaşi timp să demarăm noi investiţii importante pentru bunăstarea locuitorilor din zona de munte a judeţului. Sunt un om normal tocmai de aceea ştiu că aşteptările sunt în continuare pentru dezvoltarea zonei de munte. Am fost prezent în permanenţă în localităţile pe care le reprezint în Parlament, cunosc foarte bine fiecare localitate şi cunosc foarte bine dorinţele oamenilor. Consider că toţi trebuie să tragem în aceeaşi direcţie. Vreau să fac în continuare echipă cu primarii, viceprimarii şi consilieri locali. Iar acum sunt mai motivat parcă mai mult decât oricând să dezvoltăm localităţile din colegiul nr. 9 Vatra Dornei”, a subliniat Dumitru Pardău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava