• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Conducerea și studenții Universității„Petre Andrei din Iași au mers astăzi la Cimitirul Eternitatea pentru a-i comemora pe „părinții fondatori”ai instituției de învățământ superior privat, Savantul Petre Andrei și Rectorul fondator Petru P. Andrei, cu prilejul sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel.
Prof.univ.dr. Doru Tompea, Rectorul UPA din Iași, a depus, din partea Fundației Academice Petre Andrei și a comunității academice a UPA din Iași, la mormintele celor doi coroane de flori și au aprins lumânări în memoria lor și a familiilor acestora. „Anul acesta se comemorează 75 de ani de la moartea, din 4 octombrie 1940, a Savantului Petre Andrei, dar și aniversarea a 25 de ani de la înființarea universității al cărei Rector Fondator a fost Petru P. Andrei”, a declarat Prof.univ.dr. Doru Tompea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava