Concert pascal
MOPAN Suceava

William Shakespeare a influenţat limba engleză mai mult decât orice alt scriitor din istorie, făcând populare cuvinte şi fraze care au devenit obişnuite în conversaţiile de zi cu zi. Considerat cel mai mare scriitor al literaturii de limba engleză şi supranumit „Poetul din Avon” sau „Lebăda de pe Avon”, acesta s-a născut în Stratford-upon-Avon, pe 26 aprilie 1564, notează click.ro.

Marea întrebare legată de Shakespeare este cum de a reuşit un om de rând ca el – provenit din provincie şi care n-a mers niciodată la studii, în oraş, şi nici măcar nu a ieşit vreodată din Stratford – să devină unul dintre cei mai prolifici şi mai elocvenţi scriitori din istorie? Încă de la începutul carierei sale, William a uimit cu toate cunoştinţele pe care le avea în domenii precum afacerile internaţionale şi istorie, dar şi cu familiaritatea pe care o afişa cu privire la înalta societate şi curtea regală britanică. Acesta este şi motivul pentru care unii sunt de părere că faimosul dramaturg şi poet britanic a colaborat cu diverşi scriitori sau că nici măcar nu a fost el cel care a scris întreaga operă semnată de William Shakespeare, ci Edward De Vere, Francis Bacon, Christopher Marlowe sau Mary Sidney Herbert, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/parintii-lui-shakespeare-si-copiii-lui-au-fost-analfabeti-ce-blestem-trecut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava