MOPAN Suceava

Poveştile de dragoste, maşinile şi casele vedetelor au stârnit mereu interesul fanilor. În egală măsură, un punct de atracţie îl reprezintă şi moştenitorii VIP-urilor, care pe cât sunt de drăgălaşi, pe atât sunt de răsfăţaţi. Click! prezintă topul celor mai scumpe şi luxoase cărucioare în care se plimbă micuţii celebri.

Cel mai tare din parcare este, de la poştă, căruciorul lui David (9 luni), fiul Andreei Mantea (29 de ani). “Vehiculul” 3 în 1, landou, căruţ şi scoică auto, costă 6.000 de lei, cât 71 de alocaţii (o alocaţie lunară este 84 de lei). Vin tare din urmă Roxana Dobre (29 de ani), logodnica lui Florin Salam, şi solista Alina Sorescu (29 de ani). Copiii lor, Jacqueline Maria (5 luni), respectiv Carolina (2 ani), au la dispoziţie tot luxul. Roxana a ales un model de 5.000 de lei, iar Alina unul de 4.000 de lei, de la firme diferite însă, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/parintii-vip-se-dueleaza-vehicule-de-lux-pentru-odraslele-lor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava