Concert pascal
MOPAN Suceava

Paris Hilton este foarte fericită pentru succesul lui Kim Kardashian. Paris a întâlnit-o pentru prima dată pe vedeta serialului ‘Keeping Up With The Kardashians’ – care este însărcinată cu primul ei copil și al partenerului ei de viață Kanye West – în școală, cu mult înainte ca aceasta să devină celebră și, în ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut de-a lungul anilor, Paris este foarte fericită pentru succesul de care se bucură Kim și îi dorește numai bine în viață, informează contactmusic.com.

La premiera filmului Sofiei Coppola, ‘The Bling Ring’ – în care Paris are o apariție cameo, ea fiind implicată în evenimentele reale care au la bază povestea filmului – ea a declarat, potrivit sursei citate: ”Sunt atât de fericită pentru Kim… Sunt fericită pentru toți prietenii mei. Mereu le doresc tuturor numai bine. Este important pentru mine acest lucru, este important pentru o karma bună. Sunt fericită să ajut pe oricine. Ea (Kim) și-a dorit mereu o fetiță, o micuță prințesă; abia aștept să văd cum o va îmbrăca. Va fi un copilaș minunat.”

În cadrul aceluiași interviu, Paris, 32, a mai spus că este în al nouălea cer alături de iubitul ei, River Viiperi, 21, pe care l-a lăudat că ‘este un om foarte bun’.

Ea a dăugat, conform ContactMusic: ”Este atât de dulce. Este un om foarte bun. Am încredere deplină în el. Sunt foarte fericită.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava