Concert pascal
MOPAN Suceava

Paris Hilton susține că inelul ei de logodnă a fost „gratis”, așa că nu i-l va înapoia fostului ei logodnic, Chris Zylka, din moment ce el nu a plătit pentru acesta.

Vedeta în vârstă de 37 de ani a primit un inel cu diamant, în valoare de 2 milioane de dolari, de la fostul ei partener de viață, Chris Zylka, la începutul acestui an, când a fost cerută în căsătorie. Deși s-au despărțit în urmă cu o lună, Paris nu are de gând să înapoieze bijuteria, chiar de ar fi ca Zylka să o ceară înapoi.

Întrebată de TMZ.com dacă îi va da înapoi inelul de logodnă lui Chris, Paris Hilton a spus, potrivit contactmusic.com: „Este al meu.”

Apoi, întrebată dacă acest lucru înseamnă că se va alege cu peste 2 milioane de dolari, ea a adăugat: „A fost gratis”.

Comentariile starletei vin după ce, într-un interviu anterior, a spus că are de gând să păstreze inelul, din moment ce bijutierul s-a ales cu „milioane de dolari” de pe urma publicității gratuite pe care ea i-a făcut-o pe rețelele de socializare. „Persoana de la care l-a luat a făcut milioane și milioane de dolari de pe urma publicității gratuite. Ador cum rețelele de socializare au devenit o nouă sursă de bani. Este nebunesc.”, a spus Paris, potrivit sursei citate.

Paris Hilton și Chris Zylka s-au logodit în timpul unei vacanțe romantice pe care au petrecut-o în Aspen, Colorado, în ianuarie 2018. Relația lor a durat până luna trecută, iar Paris nu are de gând să își găsească un nou iubit, pentru că, spune ea, este prea ocupată cu propria persoană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava