Concert pascal
MOPAN Suceava

Paris Hilton și Chris Zylka s-au despărțit și au pus punct logodnei, după doi ani de relație, potrivit presei de peste ocean. Un apropiat al vedetei a spus pentru revista People, potrivit contactmusic.com: „S-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Relația s-a dezvoltat foarte repede, iar ea a realizat că nu este ceea ce îi trebuie. Este ocupată acum cu promovarea parfumului ei și a liniei de cometice; călătorește foarte mult. Îi dorește tot binele din lume și speră să poată rămâne prieteni.

La sfârșitul lunii august, mama lui Paris Hilton dezvăluia că fata sa și-a amânat nunta cu Chris Zylka pentru că este foarte ocupată. Starleta în vârstă de 37 de ani și logodnicul ei își programaseră nunta în noiembrie, dar au anunțat la sfârșitul verii că au decis să o amâne. Mama vedetei dă asigurări că nu este niciun motiv ascuns la mijloc.

Întrebată de nunta fiicei sale, ea spus pentru TMZ, potrivit contactmusic.com: „În această perioadă își promovează parfumul și noua linie de produse de îngrijire a pileii și chiar nu are timp de nimic altceva. Sunt foarte drăguți împreună, ne-am întânit recent cu toții, iar ei doi păreau foarte fericiți unul cu celălalt.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava