MOPAN Suceava

Paris Jackson a încercat să se sinucidă în urmă cu trei ani, din cauza criticilor pe care le primea pe reţelele de socializare, potrivit contactmusic.com. Pentru a scăpa de gândurile negre, fata regertatului Michael Jackson a primit tratament de specialitate.

Într-un videoclip recent, publicat pe Instagram, dar şters la scurt timp, Paris a vorbit despre acea perioadă din viaţa ei şi a mărturisit că, din punct de vedere emoţional, nu s-a schimbat mare lucru şi că încă se simte hărţuită zilnic.

Paris Jackson a spus, plângând, potrivit contactmusic.com: “Nu înţeleg cum de poate exista atât de multă ură în lume. Am încercat să mă întăresc singură. Am încercat să îi blochez pe rezeşeşe de socializare pe cei care doar comentează răutăcios, am încercat să nu mai citesc comentariile negative, am încercat multe lucruri. Am încercat să ignor. Dar este foarte greu când există atât de multă ură. Când aveam 14 ani, simţeam atât de multă răutate îndreptată asupra mea, încât am încercat să îmi iau viaţa şi am luat aproximativ doi ani de pauză din social media, dar oamenii m-au tot rugat să revin pe Instagram şi am făcut-o. Dar nimic nu s-a schimbat!”

Paris, acum în vârstă de 18 ani, a mai spus că nu înţelege de ce este considerată o pradă uşoară pentru răutăcioşii din online şi că toată această negativitate o oboseşte. “Suntem fiinţe umane, oameni buni! Avem inimi, avem creiere, avem sentimente, iar când spuneţi lucruri pline de ură, ne daţi peste cap!”, a mai spus Paris Jackson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava