• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Fata regretatului muzician Michael Jackson, Paris, a dezmințit zvonurile, apărute la începutul acestei săptămâni în presa de peste ocean, potrivit cărora ar urma să se căsătorească cu iubitul ei, Michael Snoddy, informează contactmusic.com.

Paris a scris pe pagina sa de Twitter că aceste declarații sunt nefondate și s-a arătat amuzată de speculațiile în legătură cu viața sa personală, care care se fac constant. „Atât de multe zvonuri potrivit cărora m-aș fi căsătorit, sau aș fi rămas însărcinată, în ultimii trei ani… Ce urmează? Că voi candida la preșidinție? Că eu și iubitul meu am devenit foarte răi și vrem să preluăm conducerea asupra lumii? Reveniți-vă.”, a scris Paris Jackson, luni seară, pe contul de socializare.

Adolescenta a mai postat un mesaj, pe acelaș cont de socializare, a doua zi. Ea a scris, potrivit sursei citate: „Cred că dacă eram logodită aș fi fost prima care aș fi aflat. Cum se face că abia acum aflu?”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava