Concert pascal
MOPAN Suceava

Paris Jackson spune că îi este „foarte greu” să fie comparată cu regretatul ei tată, Michael Jackson, deși face muzică diferită de cea a Regelui Muzicii Pop.

Cântăreața și actrița în vârstă de 22 de ani face parte din duo-ul folk numit The Soundflowers (din care mai face parte iubitul ei, Gabriel Glenn).

Într-un episod din emisiunea ei, ‘Unfiltered: Paris Jackson și Gabriel Glenn’, care poate fi urmărită pe Facebook Watch, Paris a spus, potrivit contactmusic.com: „Tatăl meu a fost regele muzicii pop, rock și soul, dar folk nu a cântat – ceea ce este amuzant, pentru că folk cânt eu. Am ales un gen muzical la care nu se aștepta nimeni. Dar nu mă voi preface că este ușor. Este foarte greu, pentru că îmi pun sufletul în muzică. Este foarte, foarte vulnerabil. Dar vreau să cresc. Vreau să devin un muzician mai bun cu fiecare zi care trece. Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să merg în turneu.”

În altă ordine de idei, în urmă cu o săptămână, Paris mărturisea că mereu a căutat aprobarea fratelui ei.

Interpreta piesei ‘Soundflowers’ se bucură enorm că fratele ei mai mare, Prince Jackson, în vârstă de 23 de ani, este un fan al muzicii sale și a spus că laudele sale înseamnă totul pentru ea.

Paris a spus, potrivit contactmusic.com: „El este totul pentru mine, știi? Mereu l-am căutat și mereu mi-am dorit aprobarea lui în tot ce am făcut. Mi-am dorit mereu să fiu ca el. Așa că, să îl aud lăudându-mă, ba mai mult, să îi placă ceea ce fac, înseamnă totul pentru mine.”

Prince a fost impresionat, în mod particular, de ‘Geronimo’, un cântec pe care Paris l-a scris pe când avea 15 ani și se lupta cu depresia.

Prince Jackson a spus, conform sursei citate: „Pot auzi și simți toată emoția și durerea din acel cântec. Doar îmi aduc aminte că m-am gândit că în această piesă se vor regăsi multe persoane, iar celelalte au nevoie să o audă.”

Paris Jackson: „Este foarte greu să fiu comparată cu Michael Jackson”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava