MOPAN Suceava

Michael Jackson a fost un tată extraordinar, după spusele lui Paris Jackson, fata de 15 a megastarului. Fata regretatului Rege Pop, Paris, a mărturisit că tatăl ei – care a murit în iunie 2009 din cauza unei intoxicaţii cu Propofol, administrată de doctorul său, Conrad Murray – a fost un tată foarte iubitor pentru ea şi pentru fraţii ei Prince Michaelm 16, şi Blanket, 11.

În cadrul primului ei interviu, acordat revistei Mail on Sunday’s Event, a declarat, potrivit contactmusic.com: „Am o mulţime de amintiri cu tatăl meu. A fost un părinte minunat. Cu toţii l-am iubit extraordinar de mult. A avut mereu grijă de noi şi s-a străduit să ne educe cât mai bine. A fost foarte protectiv.”

Odată, faimosul cântăreţ i-a scris un bileţel lui Paris în care îi spunea cât de mult o iubeşte, iar ea a spus că are de gând să aştepte să împlinească 18 ani, apoi să-şi tatueze ceea ce i-a scris tatăl ei pe încheietura mâinii. „Vreau să-mi tatuez pe încheietura mâinii stângi ceea ce mi-a scris tata şi pe cea dreaptă numele bunicii mele, atunci când voi fi destul de mare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava