MOPAN Suceava

Paris Jackson urmează pașii regretatului ei tată Michael Jackson lansându-și primul single, ‘Let Down’, cu o lună înaintea albumului de debut, ‘Wilted’.

Vedeta în vârstă de 22 de ani a scris pe Twitter, potrivit contactmusic.com: „Tocmai am realizat că nu prea am fost prezentă pe aici tare mult. Am un single și un videoclip care apar pe 30 octombrie, dacă este cineva interesat.”

Prietenele ei celebre au felicitat-o imediat pentru lansarea piesei. „Sunt foarte mândră de tine, surioară!”, i-a scris Paris Hilton. „Sunt foarte mândră de această piesă!”, a scris și Andy Hull, tot pe Twitter.

Paris Jackson face parte și dintr-o trupă folk-pop, The Sound Flowers, trupă în care cântă alături de Gabriel Glenn, cel care i-a fost iubit doi ani de zile și de care s-a despărțit în urmă cu aproximativ trei luni. Potrivit contactmusic.com, cântăreața ar fi ales să se despartă de muzicianul în vârstă de 23 de ani pentru a se putea concentra mai bine asupra muzicii. Despărțirea celor doi a venit odată cu finalul serialului lor de pe Facebook Watch, ‘Unfiltered: Paris Jaackson and Gabriel Glenn’. Cei doi au mărturisit în ultimul episod al seriei că „se bat cap în cap în mod constant”.

Paris a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Glenn – căruia îi spune Gabe – și îl numește „unul dintre multele mele suflete pereche”. „Nu cred că sufletele pereche trebuie să fie neapărat implicate romantic. Cred că într-o altă viață Gabe a fost fiica mea. Iar într-o altă viață, probabil a fost bunicul meu, iar apoi, într-o alta, probabil că a fost cel mai aprig dușman al meu.”, a spus Paris, potrivit sursei citate. Glenn a spus că, orice ar fi, va rămâne mereu în trupă cu Paris: „Cred că am spus-o amândoi, încă de când am început să ne cunoaștem, că dacă lucrurile nu vor merge între noi ca și cuplu, vom face mereu muzică împreună.”

Într-un alt episod din emisiunea ei, ‘Unfiltered: Paris Jackson și Gabriel Glenn’, care poate fi urmărită pe Facebook Watch, Paris a spus: „Tatăl meu a fost regele muzicii pop, rock și soul, dar folk nu a cântat – ceea ce este amuzant, pentru că folk cânt eu. Am ales un gen muzical la care nu se aștepta nimeni. Dar nu mă voi preface că este ușor. Este foarte greu, pentru că îmi pun sufletul în muzică. Este foarte, foarte vulnerabil. Dar vreau să cresc. Vreau să devin un muzician mai bun cu fiecare zi care trece. Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să merg în turneu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava