Concert pascal
MOPAN Suceava

Paris Jackson și Gabriel Glenn, cu care cântă în trupa The Sound Flowers, s-au despărțit după doi ani de relație, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața în vârstă de 22 de ani – care este fata regretatului muzician Michael Jackson – ar fi ales să se despartă de muzicianul în vârstă de 23 de ani pentru a se putea concentra mai bine asupra muzicii.

Despărțirea celor doi vine odată cu finalul serialului lor de pe Facebook Watch, ‘Unfiltered: Paris Jaackson and Gabriel Glenn’. Cei doi au mărturisit în ultimul episod al seriei că „se bat cap în cap în mod constant”.

Paris a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Glenn – căruia îi spune Gabe – și îl numește „unul dintre multele mele suflete pereche”. „Nu cred că sufletele pereche trebuie să fie neapărat implicate romantic. Cred că într-o altă viață Gabe a fost fiica mea. Iar într-o altă viață, probabil a fost bunicul meu, iar apoi, într-o alta, probabil că a fost cel mai aprig dușman al meu.”, a spus Paris, potrivit sursei citate.

Glenn a spus că, orice ar fi, va rămâne mereu în trupă cu Paris: „Cred că am spus-o amândoi, încă de când am început să ne cunoaștem, că dacă lucrurile nu vor merge între noi ca și cuplu, vom face mereu muzică împreună.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava