Concert pascal
MOPAN Suceava

Parlamentarii PNL de Suceava Angelica Fădor și Constantin Daniel Cadariu au primit rezultate negative la testele pentru coronavirus. Deputatul Angelica Fădor și senatorul Constantin Daniel Cadariu au primit astăzi rezultatele testelor. Cei doi au făcut testele după ce senatorul PNL de Constanța Virgil Chițac a fost confirmat cu noul coronavirus. Angelica Fădor intrase în contact cu Daniel Chițac la ultima ședință a Biroului Permanent Național al PNL, în timp ce Constantin Daniel Cadariu s-a testat în condițiile în care este coleg de Senat cu parlamentarul constănțean.
Reamintim că aceleași rezultate negative pentru coronavirus au fost și la testele făcute de deputații PNL de Suceava Ioan Balan și Bogdan Gheorghiu, ministru al culturii.
De precizat că Angelica Fădor, Ioan Balan și Constantin Daniel Cadariu vor sta în autoizolare pe o perioadă de 14 zile. Nu aceeași măsură a fost impusă în cazul ministrului culturii. Bogdan Gheorghiu a declarat că nu se află în izolare la domiciliu deoarece nu este contact direct al nici unui pacient diagnosticat cu COVID-19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava