• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Parlamentarii coreeni, membri ai Grupului de Prietenie cu România, vor efectua în această săptămână o vizită în Bucovina la invitația deputatului PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul. Delegația parlamentarilor coreeni a fost primită astăzi la Parlament de către deputatul Dumitru Mihalescul. ”Am primit astăzi la Parlament vizita delegației de parlamentari coreeni, membri ai Grupului Parlamentar de Prietenie din Parlamentul Coreean. În zilele următoare distinșii invitați ne vor onora cu prezența lor în Bucovina.Republica Coreea este o țară minunată și, mai mult decât atât, este prima țară din Asia cu care România a stabilit relații de parteneriat și a rămas până astăzi singurul parteneriat strategic din Asia. Sunt convins că avem multe de învățat și de împărtășit unii cu alții și sper că vom petrece un timp binecuvântat în Bucovina”, a declarat Mihalescul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava