• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, a declarat că l-a rugat pe prefectul Constantin Harasim să-i invite pe toți parlamentarii din județ la discuții pe marginea promovării unui proiect de lege privind transferul unor suprafețe de pădure din Parcul Șipote și din Zamca, de la Romsilva la municipalitate. El a spus că întîlnirea ar putea avea loc pe 17 martie. Primarul a adăugat că a apelat la prefect pentru ca demersul lui să nu fie interpretat politic. În total, este vorba despre 156,28 de hectare de teren, unde municipalitatea dorește să amenajeze zone de agrement.

Transferul pădurilor din Zamca și din Parcul Șipote la primărie ar rezolva şi problema avizării Planului de Urbanism General de către cei de la Mediu. Asta, fiindcă suprafaţa de spaţiu verde pe cap de locuitor va ajunge la 36 de metri pătraţi. Cerinţa legală este de cel puțin 26 de metri pătraţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava