MOPAN Suceava

Ministrul turismului, Bogdan Trif, va sosi vineri, 6 iulie într-o vizită în judetul Suceava la invitația parlamentarilor social-democrați suceveni, a anunțat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu.  În prima parte a zilei ministrul va inspecta stadiul în care se află pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc-obiectiv cu finanțare acordată integral de guvernul social-democrat dar încă nefinalizat printr-o recepție finală a lucrărilor.

”Se vor discuta și aspecte legate de execuția celui de-al doilea tronson al acestui obiectiv. Trebuie menționat că acest lucru a devenit posibil prin adoptarea, în primăvara acestui an, a unui  proiect legislativ inițiat de parlamentarii PSD, printre care și senatorul Ioan Stan, prin care se permite ocuparea unei suprafețe forestiere pentru obiective de utilitate publică. Pentru evidențierea completă a adevărului trebuie menționat faptul că, deși acest obiectiv este extrem de important pentru dezvoltarea turistică a județului, colegii de partid ai primarului  municipiului Câmpulung Moldovenesc – deputații liberali suceveni – au votat împotriva acestui proiect periclitând construirea tronsonului 2 al acestei pârtii. Această atitudine demonstrează încă o dată că între afirmațiile liberalilor suceveni ce inundă presa locală și faptele lor există o diferență uriașa sfidând astfel grosolan datoria pe care o au față de proprii alegători”, a spus Rădulescu.

A doua parte a vizitei  se va desfășura la Sucevița unde, la ora 14:30, va avea loc o întâlnire cu primarii localităților-stațiuni turistice de interes național și local și cu reprezentanți ai asociaților societăților ce prestează servicii turistice. ”Aici vor fi dezbătute modalitățile prin care guvernul social-democrat sprijină prioritar dezvoltarea turismului-fapt asumat de PSD în programul de guvernare, demonstrat și de un proiect legislativ adoptat în această săptămână, în Camera Deputaților, prin care se asigură creditarea, garantată de guvern a intreprinderilor mici și mijlocii pentru diverse proiecte inclusiv din sfera turistică. Considerăm că și acest eveniment se înscrie în șirul faptelor concrete ale parlamentarilor PSD  suceveni și ale colegilor lor din Guvernul României destinate susținerii dezvoltării județului Suceava”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava