MOPAN Suceava

Parlamentarii PSD de Suceava au formulat un răspuns la protestul deputaţilor liberali suceveni, care au criticat modul în care liderul PSD Marcel Ciolacu a condus şedinţa Camerei Deputaţilor din data de 8 aprilie 2020. „Am observat că, după ce liderul PNL, Gheorghe Flutur, a ieșit din convalescență, s-a reactivat celula de criză formată din parlamentarii suceveni ai acestui partid. Până acum, în această criză provocată de coronavirus, aceștia au cam tăcut  și nu s-au remarcat prin vreun demers pentru a ajuta județul să treacă cu bine de această epidemie. Acum s-au solidarizat, dar nu cu  sucevenii care se confruntă cu mari probleme, ci cu liderul lor, mai sus menționat,  de pixul căruia depinde probabil numirea lor pe listele electorale la viitoarele alegeri.

Acești subordonați ai lui Gheorghe Flutur încearcă să dreagă situația jenantă în care acesta a fost pus prin multele semne de întrebare pe care le ridică internarea și testarea de care a beneficiat, dar mai ales prin modul dezastruos în care s-a gestionat această criză la nivelul Spitalului Județean aflat în coordonarea sa directă. Obstinația sa pentru promovarea propriei imagini în scopuri electorale, girul pe care l-a dat echipei manageriale în a se preocupa doar de investiții materiale (și acestea cu cântec, după surse din presă) și deloc pentru satisfacerea solicitărilor, mai mult decât pertinente, ale cadrelor medicale pentru echipamente de protecție, au pus județul în epicentrul acestei pandemii, au făcut ca în Suceava să se înregistreze cele mai multe cazuri de îmbolnăviri și de decese din țară”, au transmis parlamentarii PSD de Suceava. Aceştia au adăugat că se poate observa clar că aceste evidenţe nu-i scandalizează pe parlamentarii liberali suceveni, în schimb îi scandalizează ajutorul pe care președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-a angajat să-l ofere Sucevei, prin intervenția sa la cel mai înalt nivel, prin toate mijloacele media, pentru a se rezolva criza cu care se confruntă Spitalul Județean și pentru a fi alocați banii în vederea achiziționării de aparatură medicală pentru noul spital  de la Fălticeni, o investiție logică  pe care, într-o asemenea criză, autoritățile de la București ar fi trebuit să o facă.

„De asemenea, în comunicatul semnat, aceștia consideră că atitudinea critică a președintelui Camerei Deputaților față de președintele Consiliului Județean Suceava este o ofensă adusă întregului județ, dar omit deliberat faptul că însuși președintele României, susținut de ei prin toate mijloacele, a retras distincția acordată Spitalului Județean, dar mai ales omit faptul că cea mai defectuoasă gestionare a acestei crize s-a înregistrat  în județele cu administrație liberală Suceava, Arad, Brașov, Hunedoara”, se arată într-un comunicat transmis de parlamentarii PSD.

Potrivit aceleiaşi surse, parlamentarii liberali suceveni nu sunt indignați nici de situația neverosimilă din comuna Straja care, în plină epidemie, a fost lăsată fără buget de către autoritățile numite de ei, de asemenea prin  manevre suspecte, considerând probabil, că aceasta este o  abordare normală dat fiind că în fruntea localității este un primar PSD. „Practic, în viziunea lor asta n-ar fi o dovadă de iresponsabilitate crasă față de locuitorii comunei mai sus menționate. Încheiem subliniind faptul că noi nu considerăm că a ajuta județul Suceava în această criză epidemiologică este un joc politic, ci că e de datoria noastră să facem tot ce ne stă în putere, cu toate resursele avute la îndemână ca situația să se îmbunătățească și că, uneori, a ajuta înseamnă și a avea o atitudine critică față de cei care au greșit”, au mai spus deputaţii şi senatorii social democraţi din judeţul Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava