• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Parlamentarii PNL Suceava nu s-au prezentat astăzi la Biroul Electoral Județean, pentru a-și primi certificatele doveditoare ale alegerii lor în funcția de deputat sau senator. Este vorba despre senatorul Daniel Cadariu și deputații Angelica Fădor, Ioan Balan, Bogdan Gheorghiu și Dumitru Mihalescul. Documentele acestora au fost ridicate de reprezentantul PNL Suceava în Biroul Electoral Judeţean, Lucian Harşovschi. De la eveniment au mai absentat deputatul PSD Eugen Bejinariu și deputatul ALDE Alexandru Băișanu. Președintele BEJ, judecătorul Costel Aiftincă, le-a înmînat certificatele doveditoare senatorilor PSD Ioan Stan și Virginel Iordache, senatorului ALDE Ilie Niţă și deputaților PSD Maricela Cobuz, Cătălin Nechifor, Alexandru Rădulescu şi Emilian Havrici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava