MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat astăzi că la Frasin au demarat lucrările de modernizare a ultimei porțiuni de 2,7 kilometri din drumul județean Frasin-Stulpicani-Ostra-Broșteni și anume porțiunea de la intersecția din oraș cu DN17 până în satul Doroteia. Flutur care a vizitat șantierul împreună cu primarul Marinel Bălan a ținut să sublinieze că investiția se realizează printr-un parteneriat între Consiliul Județean și Primăria Frasin. ”Mă bucur că am făcut acest parteneriat pentru că după ce terminăm cei 2,7 km drumul este curea până la Broșteni”, a spus Flutur. El a arătat că s-au modernizat până acum 43 de kilometri din drumul județean Frasin-Broșteni din care peste 4 kilometri pe un proiect al Primăriei Frasin finanțat pe PNDL iar diferența este făcută de Consiliul Județean.

”Lucrăm la Ostra pentru al doilea strat de uzură pe acest drum spre Puzdra. Avem investiți 22 de milioane de lei pe acest durm până în momentul de față. Este un drum strategic de o importanță deosebită ce leagă Valea Moldovei de la Valea Bistriței un drum turistic care dă o șansă uriașă localităților Frasin, Stulpicani, Ostra,  Broșteni, Crucea. Practic de foarte mulți ani nu s-a investit pe acest drum. A fost un drum tehnologic pe unde venea traficul greu de barită de la Ostra. Noi am avut acest curaj. Îl felicit și pe Marinel Bălan pentru curajul pe care l-a avut și o dovadă că numai împreună putem să facem lucruri care să țină este și ceea ce se întâmplă aici. Marinel Bălan știu că a  făcut foarte multe lucruri bune în Frasin și alte investiții. Are multe drumuri modernizate, extinderea rețelei de apă și canalizare, școli modernizate”, a spus Flutur.

Intersecția dintre drumul județean Frasin-Broșteni și DN17, reper emoțional pentru Gheorghe Flutur

Președintele CJ a mai menționat că intersecția dintre drumul județean Frasin-Broșteni și DN17 este pentru el un reper emoțional întrucât aici s-a născut evenimentul de succes Hora Bucovinei. ”Cu ani în urmă împreună cu Marinel Bălan porneam inițiativa Hora Bucovinei. În această cruce de drumuri veneau călăreți și turmele de oi din patru direcții și se întâlneau în centru la Frasin după care mergeau în tabăra de la Bucșoaia. Da este un reper pentru mine emoțional dar de data aceasta este și pragmatic pentru șoferii care cred că așteptau de foarte multă vreme această investiție”, a mai adăugat Gheorghe Flutur.

Parteneriat între CJ și Primăria Frasin pentru modernizarea ultimei porțiuni de 2,7 km din drumul Frasin-Broșteni. Flutur: ”Numai împreună putem să facem lucruri care să țină”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava