MOPAN Suceava

Între Teatrul ”Lucia Sturdza Bulandra” București, una dintre cele mai renumite instituții teatrale din România și Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava va fi încheiat un parteneriat de colaborare. Propunerea a venit din partea directorului teatrului bucureștean, Catinca Maria Nistor, și a fost făcută în cadrul evenimentului „Femei de succes! Performanță la superlativ” organizat vineri seară pe scena Teatrului ”Matei Vișniec”. Catinca Maria Nistor al cărei tată este nimeni altul decât fostul mare actor Stelian Nistor, la origini sucevean, a fost invitatul special al evenimentului aflat la a IX-a ediție, eveniment moderat de Angela Zarojanu și Cătălina Biholar. Catinca Maria Nistor a primit un premiu special care i-a fost înmânat de directorul general al teatrului sucevean, Carmen Veronica Steiciuc. ”Am 31 de ani dar pentru 31 de acum încolo oriunde am să merg am să promovez țara noastră în primul rând dar și acest loc foarte frumos Bucovina și în special Suceava”, a declarat Catinca Maria Nistor.

Ion Lungu: ”Stelian Nistor care este ”cetățean de onoare” al Sucevei  îmi spunea la primul mandat ”Ionică dacă ai să faci un teatru la Suceava o să rămâi mult și bine primar”

Prezent la eveniment primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a oferit Catincăi un coș imens cu flori și i-a promit că o va face ”cetățean de onoare” al Sucevei ca pe tatăl său. ”Catinca ne face o deosebită plăcere să te avem în această seară alături de noi și dacă noi astăzi avem teatru la Suceava se datorează și tatălui tău Stelian Nistor care este ”cetățean de onoare” al Sucevei și care îmi spunea la primul mandat ”Ionică dacă ai să faci un teatru la Suceava o să rămâi mult și bine primar”. Iată că a dat Dumnezeu și am făcut. Astăzi avem un teatru cu care ne mândrim. Catinca mi-ai ghicit toate gândurile. Ceea ce ai spus tu vroiam să vă propun eu această colaborare între Teatrul Bulandra și Teatrul Matei Vișniec. Eu sunt convins că cu toții avem de câștigat. Ne face o onoare deosebită și ne mândrim cu tine. Ai să faci o tredabă bună la Teatrul Bulandra. Este nevoie de energie ta, de experiența ta, de entuziasmul tău. În măsura în care o să colaborăm cu teatrele într-o bună zi o să ajungi și tu ”cetățean de onoare al Sucevei””, a spus Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava