• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că o delegație din partea Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a avut întâlniri cu reprezentanți ai unor clinici medicale din regiunea Schwaben pentru a dezvolta parteneriate în perioada următoare. Gheorghe Flutur se află zilele acestea în Germania, în regiunea Schwabem, împreună cu o delegație formată din managerul Spitalului Județean, Vasile Rîmbu, și din trei medici suceveni. Flutur a spus că a solicitat conducerii spitalului să încheie parteneriate cu clinici din Augsburg. „Deja echipa de la Spitalul Județean s-a întâlnit cu reprezentanții uneia dintre cele mai performante clinici de neurochirurgie din Germania. Din delegația suceveană face parte și doctorul Anatoli Buzdugan șeful secției de neurochirugie din cadrul Spitalului Județean, pentru a discuta despre o colaborare cu această clinică, și am solicitat ca medici germani să poată veni alături de medici români să opereze la spitalul din Suceava”, a precizat președintele Consiliului Județean Suceava. El a subliniat că Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava are dotări la nivel european, iar un schimb de experiență cu medici specialiști din Germania este extrem de important.
Gheorghe Flutur a declarat că au fost discuții și pentru dezvoltarea de parteneriate în domeniul epileptologiei. El a arătat că din păcate, acest domeniu nu este foarte dezvoltat în România. „Din acest motiv sunt extrem de importante aceste parteneriate în domeniul epileptologiei, în special pentru copii și pentru tratarea acestei boli încă de la vârste fragede.
Flutur a mai precizat că o altă prioritate va fi stabilirea de parteneriate cu spitalele de copii din regiunea Schwaben, în condițiile în care administrația județeană face toate demersurile pentru construirea unei astfel de unități spitalicești în municipiul Suceava.
„Vorbim și despre o colaborare cu spitalele de copii, pentru a vedea exact care este protocolul complet de tratare a copiilor, asta având în vedere și experiența foarte avansată a medicinii germane”, a încheiat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava