Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de astăzi, la Câmpulung Moldovenesc a fost marcată împlinirea a 20 de ani de colaborare între Spitalul de Psihiatrie din acest municipiu şi Asociația Rumanienhilfe – Germania. Evenimentul s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Primăriei Câmpulung Moldovenesc, fiind prezenţi primarul Mihăiţă Negură, o parte a consilierilor locali, medicul primar psihiatru şi doctor în ştiinţe medicale din cadrul Spitalului de Psihiatrie, Alexandru Paziuc, precum şi reprezentanţi ai asociaţiei din Germania. Întâlnirea a început cu discursul medicului Alexandru Paziuc, care a mulțumit părții germane pentru sprijinul acordat pe toată perioada colaborării, manifestându-și în acelaşi timp speranța și dorința de a derula şi în continuare proiecte de comune. La rândul său,primarul Mihăiţă Negură a ținut să confirme sprijinul pe care autoritatea publică locală îl acordă acestui parteneriat.

Mihăiţă Negură le-a mulţumit reprezentanţilor asociaţiei din Germania atât din partea lui, cât și din partea Consiliului Local. „Marcăm astăzi împlinirea împlinirea a 20 de ani de activitate comună a celor două organizații, colaborare care a fost în sprijinul sănătății cetățenilor din municipiul nostru”, a spus Negură. Pentru a le mulţumi pentru activitatea pe care au avut-o în acest municipiu în cadrul parteneriatului cu Spitalul de Psihiatrie, Mihăiţă Negură a înmânat Asociației Ruanienhilfe o diplomă de excelență, alături de o plachetă comemorativă și o monografie a municipiului Câmpulung Moldovenesc.
„Partenerii noștrii au fost vizibil încântați de eveniment și s-au arătat încrezători că acest parteneriat va funcționa și în continuare, sperând în rezultate cel puțin la fel de bune ca cele de până acum”, a spus Mihăiţă Negură la finalul evenimentului.

Medicul psihiatru Alexandru Paziuc a subliniat faptul că în cei 20 de ani, „pas cu pas am construit un model de colaborare şi prietenie ceea ce ne-a încurajat să fim ceea ce suntem astăzi, şi asta cu sprijinul lor”. Alexandru Paziuc a precizat că prin colaborarea avută cu Asociația Ruanienhilfe din Germania, Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc a devenit un model şi pentru alte unităţi similare din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava