Partenerii din Schwaben invitați să susțină construirea unui mare complex de recuperare la Pojorâta sau Călinești Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat că în cadrul discuțiilor bilaterale cu delegațiile Regiunilor Schwaben și Mayenne care participă în aceste zile la Suceava la Turneul ,,Patru regiuni pentru Europa” ”s-a convenit asupra unor inițiative concrete pe care să le avem imediat în vederea demarării unor proiecte comune”.

Flutur a arătat că cu partenerii din Germania s-a convenit ca în cadrul Târgului EXPOREAL care are loc la Munchen la începutul lunii octombrie să existe o serie de întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri din Regiunea Schwaben și din Bavaria. S-a stabilit ca printre temele abordate să se afle prezentarea oportunităților pe care le oferă investitorilor germani recenta deschidere a cursei Suceava – Memmingen precum si înființarea parcului industrial din apropierea aeroportului sucevean. Gheorghe Flutur a subliniat că au fost deja identificate câteva domenii care ar putea fi de interes pentru cei din Germania: industria mobilei, industria alimentară, agricultura, IT-ul.

”Împreună cu președintele Regiuni Schwaben Martin Sailer am abordat posibilitatea demarării unor proiecte în domeniile sănătate, social și educație. De exemplu, i-am prezentat intenția noastră de a susține înființarea un mare complex de recuperare, care ar putea fi ridicat acolo unde noi dispunem de teren si chiar clădiri – la Pojorâta și Călinești. De asemenea, în vederea promovării Bucovinei, a județului Suceava, am convenit atât cu partenerii germani cât și cu cei din Franța ca în acest an să organizăm acțiuni de promovare cu participarea unor grupuri de persoane, instituții și firme care desfășoară activități curente în turism, inclusiv presa”, a spus Flutur.

Partenerii din Schwaben invitați să susțină construirea unui mare complex de recuperare la Pojorâta sau Călinești, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava