• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto23 poze în acest set

Reprezentantele sexului frumos care au participat la evenimentul ”Femei de succes- Performanța la superlativ” organizat joi după amiază la Shopping City Suceava au primit flori și felicitări din partea președintelui organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan. Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internațională a Femeii care se sărbătorește pe 8 martie, ca un gingaș simbol al primăverii dar și ca o apreciere a activității depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează. Trebuie spus că manifestarea de joi a fost organizată de Fundaţia „Şanse Egale, Valoare, Autoritate” (SEVA), Asociaţia „Edu-Max”, Monitorul de Suceava, Televiziunea Intermedia, Fundaţia Patronală IMM Suceava şi Shopping City Suceava. Acțiunea deputatului Ion Bălan și a organizației municipale Suceava a PDL de a oferi flori femeilor de ziua lor a continuat în stradă vineri și va continua și sâmbătă în toate cartierele municipiului reședință de județ. Astfel, vineri echipa PDL s-a aflat în cartierele Burdujeni și Ițcani iar sâmbătă va parcurge cartierele Obcini, George Enescu, Centru, Zamca și Mărășești.

Participantele la acțiunea ”Femei de succes - Performanța la superlativ” au primit flori din partea deputatului Bălan, 6.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava