MOPAN Suceava

A opta ediţie a Memorialului „Lilioara Grămadă” la minifotbal a avut loc în Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, la finalul săptămânii trecute, cu participarea formaţiilor CJA Seniori Suceava, Real CJA Suceava, CJA Fălticeni şi CJA Botoşani. Prin această acţiune, care este organizată anual, cavalerii fluierului din judeţ îi aduc un omagiu Lilioarei Grămadă, cea care timp de aproape doi ani şi jumătate s-a aflat la şefia Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Suceava.

În paralel cu funcţia de preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri, Lilioara Grămadă a activat şi ca observator de arbitri pentru Liga a III-a, iar în tinereţe a fost jucătoare de fotbal la echipa Zimbrul Suceava şi mai apoi arbitru, ajungând să oficieze până la nivelul eşalonului al treilea. A încetat fulgerător din viaţă la finalul lui 2011, la doar 44 de ani, în urma unui atac cerebral.

Trofeul ediţiei din acest an a ajuns în posesia arbitrilor din Botoşani, următoarele locuri din clasament fiind ocupate de echipele Real CJA Suceava, CJA Fălticeni şi CJA Seniori Suceava.

miile individuale puse la bătaie de organizatori le-au revenit botoşăneanului Daniel Lăzăruc, care a fost declarat cel mai bun portar al turneului, lui Andrei Corduneanu, desemnat cel mai tehnic jucător şi lui Daniel Bostan, care a ieşit golgheterul turneului.

Meciurile au fost arbitrate de sucevenii Dumitru Antoniu, Cristi Pădurariu şi de botoşăneanca Iasmina Zepciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava